Inundații   |   Cutremur 

Campanii

„Nu tremur la cutremur”

Campania națională de informare și pregătire a populației pentru cutremur, conține informații avizate privind modul de comportare în cazul producerii unui cutremur.
Citește

Caravana „Fii Pregătit”

Există situații limită în care câteva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, Caravana „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență în toată țara, încă din 2017. Caravana constă ȋn...
Citește

Campanii prevenire incendiu

Campaniile naționale de informare preventivă a populației privind măsurile și modul de comportare în cazul incendiilor generate de diverse cauze
Citește

Marți 13 – Ziua Informării Preventive

Conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.
Citește

Alergii Alimentare

Reacțiile alergice apar atunci când corpul întâlnește o substanță chimică, naturală sau sintetică, care determină un răspuns exagerat din partea sistemului dumneavoastră imun.
Citește

„Cartea de bord salvează vieți”

Fiecare secundă contează atunci când este vorba despre viața oamenilor. De cele mai multe ori, în procesul de salvare al persoanelor încarcerate în propriile autoturisme se pierde timp prețios, mai ales în cazul accidentelor grave.
Citește
Aplicația mobile DSU

Află primul alerte, informări, recomandări ale autorităților despre situații de urgență

Descarcă gratuit aplicația DSU!